Om os

Ring til os

Hvem vi er

Vi er professionelle malere, som har base i Roskilde med kunder på hele Sjælland og i Storkøbenhavn. Har du en opgave uden for dette område, så kontakt os gerne og vi finder en løsning.

Et par ord om os

Vi mener, at det bedste malerarbejde bliver skabt i løbende dialog med vores kunder.​

God kvalitet går hånd i hånd med god kundepleje og derfor starter alle opgaver hos os med planlægning og en dialog med kunden. Vi opfatter en opgave som en aftale og du kan som kunde forvente at få en tidsplan, som naturligvis bliver overholdt. 

Hvis vi mangler hænder til at løse en større opgave, så har vi aftaler med dygtige samarbejdspartnere, hvis kvalitet vi til enhver tid kan stå inde for. Derfor er du som kunde altid i sikre hænder hos os. 

Det at vi er malere betyder også, at vi orienterer os om de trends, der er oppe i tiden og om den udvikling, der er på boligområdet. Hos os møder du malere, der hele tiden udvikler sig og tager kurser for at lære nyt.

Vi har bl.a. taget ekstra uddannelse i at spotte og arbejde med skimmelsvamp og vi er certificerede til at arbejde med epoxybelægning – en belægning, der er meget populær lige nu.

Skærmbillede 2021-01-13 kl. 11.12.48
Skærmbillede 2021-01-13 kl. 11.10.56
Malerarbejde ved nybyg og renovering

Vision

Vores vision er at være Sjællands foretrukne maler.

Mission

Vores mission er altid at levere et arbejde, som vores kunder kan være tilfredse med.

Services

Står du med en opgave, der kræver en dygtig maler? Så kontakt RC Maler! Vi har mere end 20 års erfaring inden for malerarbejde.